Het echte winteravontuur

Lapland, het land van de Sami, is een land dat over de 3 Scandinavische landen Noorwegen, Zweden en Finland ligt. Het is het land dat boven de Poolcirkel ligt én waar de Kerstman woont! Lapland staat niet voor niets bekend om de geweldige winteravonturen!

Van Finse lodge tot ijshotel, van luxe boomkamer tot aurora bubble

Vanaf december is het Lapse landschap omgetoverd tot een waar witte winterwereld. Geniet hier in een knusse luxe lodge gemaakt van boomstammen met uw hele gezin van mooie excursies en heerlijk eten. Of slaapt u liever een keer in een ijshotel op rendierenhuiden en een heerlijk warme slaapzak? Het is ook mogelijk om in een mooie hut aan een kleine skipiste of in een typisch Noors vissershuisje te overnachten. Zeer apart is een overnachting tussen de takken hoog in de bomen… Stuk voor stuk bijzondere ervaringen voor het leven.

Een dag in het leven van een Sami herder

Dit geldt ook voor de excursies. Natuurlijk worden er in Lapland veel winterse excursies aangeboden, laat u goed informeren door Norden Trips en ervaar de excursie die u wilt. Door onze jarenlange ervaring en vele bezoeken aan Lapland kennen wij de verschillen en weten wij welke excursie bij u past. Zo maakt u van uw winteravontuur een geweldige onvergetelijke ervaring. Natuurlijk mag een huskysledetocht niet ontbreken tijdens uw vakantie. Van een korte kennismaking, tot mooie dagtochten en zelfs meerdaagse tochten met overnachtingen in hutten op het plateau zijn mogelijk. Een bezoekje aan een ijshotel is ook altijd leuk, tijdens een korte rondleiding wordt verteld hoe het ijshotel gemaakt wordt en ziet u de verschillende ijskamers. Wilt u meer te weten komen over de inwoners van Lapland, de Sami? Dan is het zeker leuk om een keer een rendiersafari te doen of een dagje mee te gaan met de Sami herder. Andere mogelijkheden zijn: ijsvissen, ijszwemmen, Noorderlichttours, walvissafari, sneeuwscootertochten. Bekijk ook een sonze excursies voor meer informatie.

Lapland is de laatste jaren enorm populair als winterbestemming, van over de hele wereld wordt Lapland voor een aantal dagen aangedaan om zo van winteractiviteiten en het Noorderlicht te genieten. Norden Trips vindt het belangrijk dat u kunt genieten van de rust, ruimte en uitgestrektheid van het land. Om deze reden werken wij samen met kleinschalige accommodaties met een persoonlijke sfeer, service en gastvrijheid. De reis is vaak een once in lifetime vakantie waarbij u echt moet kunnen genieten van het prachtige landschap en de witte winterwereld. Bij Norden Trips bent u dan aan het goede adres.

Weather Icon
Neem contact met ons op:
0683213463

Laat u inspireren

Overnachten-Sami-Lavvu---Norden-Trips-(1)

WINTERS OVERNACHTEN ALS EEN SAMI

Dit is echt een winters avontuur! Op deze lodge verblijft u in een moderne versie van de typische lavvu tent,
Tromso Ishavskathedraal

WINTERAVONTUUR TROMSO EN OMGEVING

Het mysterieuze Noorderlicht aanschouwen is voor veel mensen een droom, net als het maken van een hondensledetocht door een ongerepte
Hurtigruten Noorderlicht boven Tromso

HURTIGRUTENREIS: NOORDERLICHT & ARCTISCH AVONTUUR

Bezoek eens in de winter de prachtige eilandengroep Lofoten en de Arctische stad Tromsø! Ervaar de spectaculaire natuur boven de
Accommodatie met noorderlicht

WINTERAVONTUUR ALTA EN OMGEVING

Op zo'n 3,5uur vliegen van Amsterdam ligt mooi aan het Altafjord het kleine plaatsje Alta. De directe omgeving van Alta