Met de elektrische auto naar Noorwegen!

Vaak wordt aan ons de vraag gesteld of het wel mogelijk is om op vakantie te gaan naar Noorwegen met een elektrische auto. Wij antwoorden dan volmondig: Natuurlijk! Noorwegen is koploper in de verkoop van elektrische en plug-in hybride auto’s en de faciliteiten zijn dan ook erg goed! Het is wel van belang u goed te laten adviseren alvorens u op vakantie gaat naar Noorwegen met een elektrische auto, want het is belangrijk om met een aantal zaken goed rekening te houden!

Norden Trips kent de plekjes om uw auto bijtijds op te laden. Geen zorgen dus over de route, maar heerlijk genieten van de prachtige omgeving. Tijdens overnachtingen regelt Norden Trips voor uw elektrische auto een oplaadmogelijkheid, zo weet u zeker dat er plaats is en gaat u de volgende morgen weer volgeladen op pad. En onderweg? Dan maakt u gewoon een stop bij een van de Superchargers of andere oplaadmogelijkheden. Norden Trips adviseert u graag over de ideale route en boekt voor u de hotels en vakantiehuizen met een warm hart voor uw elektrische auto. Zo hoeft u dus tijdens uw vakantie in Noorwegen niets te missen.

Een aantal voordelen!

Wist u trouwens dat u soms met uw elektrische auto in Noorwegen geen tolgelden en ferry overtochten hoeft te betalen? Norden Trips adviseert u daarover en dat is toch mooi meegenomen! Het is echt mogelijk om tijdens uw vakantie met uw elektrische auto de Noordkaap te bezoeken, maar ook het fjordengebied behoort absoluut tot de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden, routes en overtochten in en naar Noorwegen.

Weather Icon
Neem contact met ons op:
0683213463