Dit is echt een winters avontuur! Op deze lodge verblijft u in een moderne versie van de typische lavvu tent, oftewel tipitent van de Sami. De lavvu is heerlijk comfortabel en gelegen in de echte wildernis ver van de bewoonde wereld. Er zijn maar 4 lavvu tenten op deze lodge, en de eigenaren en gidsen zullen er echt alles aan doen om er een onvergetelijke winterreis van te maken.

 

REISPERIODE DECEMBER – APRIL
INBEGREPEN
Vlucht Vol-pension
Transfers Uitgebreid route-informatieboek
NIET INBEGREPEN
Extra excursies
Toeslagen

Overnachten-Sami-Lavvu---Norden-Trips-(1)

1

Dag 1: Vertrek naar Zweeds Lapland

Al vroeg in de ochtend vertrekt u vanaf Amsterdam naar Zweeds-Lapland (met een tussenstop in Stockholm). Eenmaal aangekomen, wordt u opgehaald en naar de lodge gebracht, op zo’n uurtje rijden van het vliegveld middenin de natuur aan een prachtig bevroren meer. Het laatste stukje wordt u met de sneeuwscooter gebracht, u bent dus echt in de winterse wildernis van Lapland, een geweldige ervaring! U overnacht in een typische lavvu tent, het onderkomen van de Sami als zij overnachten op de toendra bij hun rendieren. De lavvu’s op de lodge zijn modern, gemaakt van stevig tentdoek, heerlijk warm gestookt, en goed ingericht met een lekker bed. Het is een unieke ervaring! Vanavond geniet u van uw eerste outdoor-diner bij het haardvuur, zo maakt u al echt kennis met het winterse landschap in een prachtige omgeving, met hopelijk het Noorderlicht! Voor douche en toilet maakt u gebruik van de gezamenlijke faciliteiten en sauna op loopafstand van de lavvu.
2-3

Dag 2-3: Veel winterse activiteiten, zoals een ballonvaart

Na het lekker ontbijt kunt u een keuze maken uit een reeks aan activiteiten. Wat dacht u van een onvergetelijke ballonvaart, van grote hoogte ziet u het winterse landschap met besneeuwde bossen en bevroren meren. Een unieke activiteit in dit deel van Lapland! Of houdt u liever beide benen op de grond en gaat u met de E-bike op pad om het winterse landschap te ervaren. Natuurlijk hoort een huskysledetocht of sneeuwscootertour ook tot de mogelijkheden. Eind van de middag is het heerlijk relaxen in de sauna van de lodge. Durft u de duik in het bevrioren meer aan, heerlijk verfrissend!
4

Dag 4: Afscheid

Deze ochtend kunt u even bijkomen van uw avonturen. In de middag wordt u teruggebracht naar het vliegveld en reist u terug naar huis.
!

Optie tot verlengen

Natuurlijk kunt u uw winteravontuur met een aantal dagen verlengen. Zo kunt u  ook in andere mooie accommodaties verblijven zoals het treehotel, met een kamer hoog in de bomen! Of een nachtje in Arctic Bath met veel sauna en wellness mogelijkheden. Er zijn nog veel meer activiteiten te ondernemen, zo wordt het zeker een onvergetelijk winteravontuur. Neem contact met ons op en laat u adviseren over de vele mogelijkheden
Overnachten-Sami-Lavvu---Norden-Trips-(1)
Overnachten-Sami-Lavvu---Norden-Trips-(3)
Overnachten-Sami-Lavvu---Norden-Trips-(1)