Hoe gaat u het liefst op vakantie?

Gaat u het liefst met eigen auto op vakantie? Dan is dat prima mogelijk! Zowel Noorwegen, als IJsland en de Faeröer eilanden zijn met eigen auto goed te berijden. De landen zijn  goed bereikbaar en de wegen prima onderhouden.  Natuurlijk heeft u voor IJsland en de Faeröer eilanden wel een overtocht nodig, 2x per week vertrekt vanuit het Deense Hirtshals de Smyril Line . U verblijft een aantal nachten aan boord en geniet van het uitzicht op zee, een mooie cabin, de heerlijke keuken en vooral de rust. 

Een ferry overtocht is een heerlijk begin van de vakantie!

Om de reistijd naar Scandinavië te verkorten, kunt u  een ferry overtocht nemen. Zodra u aan boord stapt, heeft u eigenlijk vakantie en kunt u lekker genieten van het uitzicht en de rust. Zeker als u kiest voor een overtocht met een nachtafvaart, dus een overnachting aan boord. U heeft dan de keuze uit verschillende hutten, van basis tot zeer luxueus. Ook de maaltijden aan boord zijn lekker en vaak in buffetvorm. De meeste schepen hebben winkels, entertainment en shows aan boord, u hoeft zich dus niet te vervelen! Er is zelfs een schip met een zwembad, deze overtocht lijkt dus meer op een cruise-ferry, een echte ervaring! Als u liever niet aan boord van een schip overnacht, dan kunt u ook een kortere overtocht vanuit Denemarken nemen. 

Norden Trips werkt samen met alle goede ferrymaatschappijen: Color Line, Fjord Line, DFDS, Stena Line en Smyril Line. Zo kan de beste route en aansluiting worden gekozen tegen de meest gunstigste prijs. Laat u informeren over de mogelijkheden, en kies de overtocht die bij u past!

Comfortabel, met het vliegtuig!

Natuurlijk kunt u ook vliegen naar onze bestemmingen. Onze nationale trots de KLM vliegt elke dag zeer regelmatig direct naar een groot aantal steden in Noorwegen. Maar ook de Scandinavische maatschappij SAS en Widerøe biedt vele mogelijkheden en hebben zeker naar het noorden van Noorwegen een prima aansluiting. Norden Trips werkt samen met alle grote vliegtuigmaatschappijen en kan makkelijk voor u extra services regelen.  Ook transfers naar uw accommodatie regelen wij graag voor u. 

Wilt u  een auto huren vanaf het vliegveld? Dan is dit natuurlijk ook een prima mogelijk. Onze verhuurmaatschappij heeft een jonge vloot aan auto’s, natuurlijk in de winter uitgevoerd met een uitgebreid winterpakket. De huurauto is altijd inclusief een all-inclusive verzekeringspakket waarbij het eigen risico standaard is afgekocht. En dat alles onder zeer gunstige tarieven! Een extra bestuurder kan naar wens worden inbegrepen. Laat u eens informeren naar de vele mogelijkheden.

En wat dacht u van een rondreis met huurcamper? Een geweldige ervaring, zeker met de uitgebreide mogelijkheden en zeer complete campers van onze verhuurmaatschappij. 

Prachtige treintrajecten

Als u liever niet met een huurauto op pad gaat, biedt Noorwegen ook prima mogelijkheden om met de trein te reizen. In Noorwegen zijn er schitterende trajecten met de trein te doen. Zo reist u van Oslo naar Bergen over het Hardangerviddaplateau (de hoogvlakte), het hoogste treintraject van Noorwegen waar tot ver in het voorjaar nog sneeuw ligt. Vanaf dit traject heeft u ook aansluiting op de beroemde Flåmsbanen, de steilste spoorbaan met een geweldig uitzicht op het Sognefjord. Maar ook het treintraject over de poolcirkel, de Nordlandsbanen is een echte aanrader. En wat dacht u van een hele mooie rondreis in de zomer door Noorwegen. Meer over de mogelijkheden leest u hier, of vraag vrijblijvend om advies!

Naast de trein kunt u ook uitstekend reizen met de bus, Noorwegen heeft een zeer uitgebreid busnet die prima aansluiten op vluchten. En als er geen bus rijdt, dan is er wel een bootovertocht te vinden die u naar een andere plaats aan het fjord brengt. Laat u goed adviseren over alle mogelijkheden, Norden Trips heeft de kennis in huis en stipt graag een reis uit die bij u past.

Weather Icon
Neem contact met ons op:
0683213463