EXCURSIES

Maak uw vakantie compleet

eland in zweden
Zomer

Elandsafari

Ga samen met een gids op zoek naar de eland, de koning van het Scandinavische bos. Norden Trips informeert u graag over de mogelijkheden.
Zomer

Fietsen

Noorwegen biedt veel mooie fietsroutes, van onvergetelijke dagtochten tot meerdaagse routes. Norden Trips informeert u graag over de mogelijkheden.
Zomer

Gletsjertochten

Een bijzondere ervaring om nooit te vergeten, maak tijdens uw reis een mooie gletsjertocht. Norden Trips informeert u graag over de mogelijkheden.
Hele jaar

Helikopter & Vliegtuig

Met helikopter of vliegtuig het Noorse landschap bekijken? Er zijn zelfs mogelijkheden voor Noorderlichttours! Informeer bij Norden Trips.
Winter

Huskysledetochten

Een bijzondere ervaring om nooit te vergeten, maak tijdens uw winteravontuur een huskysledetocht. Norden Trips informeert u graag verder.
Winter

IJsvissen

Ga met uw reisgezelschap het bevroren meer op , boor een gat en ga samen ijsvissen. Norden Trips informeert u graag over de mogelijkheden.
Zomer

Kajakken

Tijdens een kajaktocht bent u echt een met de natuur en geniet u van het prachtige landschap. Norden Trips informeert u graag over de mogelijkheden.
Winter

Kingcrabsafari

Ga mee op kingcrabsafari en zie hoe de kingcrab gevangen en bereid wordt! Norden Trips informeert u over de mogelijkheden.
Zomer

Klimmen, Via Ferrata en zippen

Klimparcoursen hoog door de bomen en ZIP-linen met spectaculair uitzicht. Norden Trips informeert u graag over de klim- en ZIPmogelijkheden.
Winter

Langlaufen

Maak een prachtige langlauftocht en geniet van de uitgestrekte witte winterwereld. Norden Trips informeert u graag over de mogelijkheden.
Hele jaar

Muskusos-safari

Ga samen met een gids op zoek naar de muskusos en leer alles over dit imposante arctische beest. Norden Trips informeert u graag over de mogelijkheden.
Winter

Noorderlichtexcursies

Een bijzondere ervaring om nooit te vergeten, maak tijdens uw winteravontuur een Noorderlichtexcursie. Norden Trips informeert u graag!
Zomer

Raften

Een echte adrenaline-kick om nooit te vergeten, maak tijdens uw reis een spectaculaire raft-tocht. Norden Trips informeert u graag over de mogelijkheden.
Winter

Rendiersledetocht

Tijdens een rendiersafari maakt u een sledetocht en neemt u een kijkje in het leven van de Sami. Norden Trips informeert u graag verder.
Winter

Sleetje rijden & Sneeuwraften

Wat is er leuker dan sleetje rijden tijdens een wintervakantie? Norden Trips informeert u graag over de mogelijkheden.
Winter

Sneeuwschoenwandelen

Maak met je reisgezelschap een mooie sneeuwschoenwandeling en geniet van de witte winterwereld. Norden Trips informeert u graag over de mogelijkheden.
Winter

Sneeuwscootersafari

Een bijzondere ervaring om nooit te vergeten, maak tijdens uw winteravontuur een sneeuwscootersafari. Norden Trips informeert u graag!
Hele jaar

Walvis-safari

Maak een boottocht met gids en ga op zoek naar de walvis in haar mooie leefomgeving. Norden Trips informeert u graag over de mogelijkheden.
Zomer

Wandelen

Noorwegen biedt de wandelaar prachtige tochten door onbeschrijfelijk mooie natuur. Norden Trips informeert u graag over de mogelijkheden.
Hele jaar

Wildlife-safari

Ga samen met een gids op zoek naar de Puffin, Jan van Gent, fluut of de zee-arend. Norden Trips informeert u graag over de mogelijkheden.