De fjorden is een ideaal gebied voor een actieve en sportieve vakantie, zeker voor de hele familie! Van mooie autoroutes met onvergetelijke uitzichtpunten over de fjorden, rondvaarten door de prachtige fjorden, een verkoelende duik in het fjord, of een mooie wandeling langs het fjord. Vakantie bij de fjorden van Noorwegen staat garant voor plezier voor iedereen! De fjorden van Noorwegen bereikt u makkelijk met eigen auto en overtocht vanuit Hirtshals. Zo komt u aan in de Hanzestad Bergen mooi aan het fjord gelegen.

fjorden Noorwegen

Ook een combinatie van verschillende  fjorden is zeker een aanrader! Verblijf eerst in een mooi vakantiehuis aan het Sognefjord, trek daarna door naar het Nordfjord en bezoek een van de vele gletsjera, maak een rondvaart met een fjordenboot en maak een onvergetelijke via ferrata tocht met gids met een spectaculair zicht op de fjorden. Norden Trips informeert u graag over de vele leuke mogelijkheden en accommodaties.

REISPERIODE JUNI- SEPTEMBER
INBEGREPEN
Overtocht Logies
Excursies Uitgebreid route-informatieboek
NIET INBEGREPEN
Extra excursies
Toeslagen

 

1

Dag 1: Overnachten aan boord

Met een comfortabele nachtafvaart komt u in de ochtend aan in Noorwegen, uw rondreis kan meteen beginnen! Natuurlijk behoort een bezoek aan de Oslo, de hoofdstad van Noorwegen, tot de mogelijkheden. Of rijdt u door naar uw heerlijke vakantiehuis middenin het nationala park Jotunheimen?  
2-4

Dag 2-4: Prachtig nationaal park en wildlife

Het vakantiehuisje ligt op een steenworp afstand van vele mooie wandelingen, maar ook raften en fietsen behoort tot de mogelijkheden! Wilt u eens een huskyfarm bezoeken? Boek dan via Norden Trips een excursie en maak met de huskies een wandeling, ga lekker zwemmen en verzorg de puppies.
5-7

Dag 5-7: Avontuur met prachtige uitzichten

In de regio Andalsnes is echt veel te beleven voor de hele familie. Onvergetelijk is de Via Ferrata tocht met gids over de Romsdalen met mooi zicht op het fjord en de Trollveggen, een mooi familie avontuur! Natuurlijk overnacht u wederom op een mooi plekje tijdens deze rondreis
8-9

Dag 8-9: Trollen en meer

U reist verder en rijdt diverse nationaal toeristische routes, zo ziet u de Trollstigen en het Geirangerfjord. In Nordfjord verblijft u in een huisje aan het fjord. Vanaf hier kunt u de bekende glstjers bezoeken de gondel nemen naar een prachtig uitzichtpunt met veel wandelmogelijkheden.
10-12

Dag 10-12: langste fjord van Noorwegen

Sognefjord is voor vele een bekende naam en de komende dagen verblijft u in een mooi huis bij dit fjord. U kunt het staafkerkje Borgund bezoeken, de Flamsbanen nemen en terug met de ZIP-line, een prachtige gletsjerexcursie maken of gewoon even genieten van het uitzicht tijdens deze rondreis.
13-14

Dag 13-14: Bergen, leukste stadje aan het fjord

Tijd om af te reizen naar Bergen, de mooie Hanzestad met oude houten wijk en de bekende vismarkt. Vanaf het centrum van Bergen vertrekt u met de boot naar Denemarken, een mooie manier om deze rondreis af te sluiten!
!

Optie tot verlengen

Natuurlijk kunt u op de heen- of terugreis prima een bezoek brengen aan LEGO-land! Norden Trips werkt samen met leuke vakantiehuisjes van alle gemakken voorzien op korte afstand van het park. Ook leuk om te bezoeken is het waterpretpark en het safaripark Givskud Zoo. Neem contact op met Norden Trips en laat u adviseren over de vele mogelijkheden

Het bovenstaande programma is slecht een voorbeeld van een rondreis met uw gezin door Noorwegen. Aan de hand van uw wensen maken wij een mooi dagprogramma met suggesties voor leuke wandelingen en bijzondere excursies. Wilt u leiver een fly & drive? Natuurlijk is dat ook mogelijk! Laat u adviseren en geniet van de mooiste plekjes in Noorwegen tijdens uw vakantie met het hele familie!

fjorden Noorwegen uitzicht
rondreis familie noorwegen visserseiland
rondreis familie noorwegen uitzicht
rondreis familie noorwegen trollstigen
rondreis familie noorwegen raften
rondreis familie noorwegen kajaktocht
rondreis familie noorwegen bergen
rondreis famile noorwegen zwemmen
rondreis familie noorwegen via ferrata
rondreis familie noorwegen fietsen
rondreis familie noorwegen trollen
rondreis familie noorwegen vissen
rondreis famile noorwegen via ferrata