Wie houdt er niet van? Een huisje dik bedekt met sneeuw in een mooie winterse omgeving tussen de bomen aan het meer.  Natuurlijk is het huisje voorzien van alle gemakken zoals een lekker zitgedeelte met open haard, een compleet ingerichte keuken en heerlijke bedden. Geen zin om zelf te koken? Het restaurant biedt lokale gerechten, om je vingers bij af te likken. En, met een beetje geluk kan je boven het meer het Noorderlicht zien. Een prachtige familiebestemming met leuke activiteiten voor iedereen!

 

REISPERIODE DECEMBER – APRIL
INBEGREPEN
Overtocht Vol-pension
Transfers Uitgebreid route-informatieboek
NIET INBEGREPEN
Excursies
Toeslagen

 

1

Dag 1: Vertrek naar Noorwegen

U reist comfortabel met de ferry vanuit Kiel naar Noorwegen. Rijdt u liever niet zelf met de auto? Dan is vliegen zeker ook een optie. Vanaf het vliegveld neemt u de trein naar Otta, vanaf hier wordt u opgehaald en naar uw accommodatie gebracht. Geniet vanavond van een heerlijk welkomstdiner.
2

Dag 2: Langs het meer

Maak kennis met de omgeving en pak de sneeuwschoenen voor een leuke wandeling langs het meer. Natuurlijk kan je ook gaan skiën, op loopafstand van de accommodatie is de skilift. Hier zijn ook  ski’s en schoenen te huur.
3

Dag 3: Langlaufen

Vanaf de accommodatie lopen diverse langlaufpaden. Na een goede uitleg is het prima mogelijk een rondje met de familie te doen. En u zult zien, langlaufen in Noorwegen is een hele leuke ervaring voor het hele gezin!
4

Dag 4: Dagje naar Lom

Lom is een klein plaatsje op een half uurtje rijden van het vakantiehuisje. Hier kunt u bij de bakker het bekende kaneelbroodje voor bij de koffie halen, wereldberoemd in Lom en omstreken! Ook is de oude staafkerk het bezoeken waard.
5

Dag 5: Gezellig ice-curlen

Voor het echte wintergevoel ga je natuurlijk een potje ice-curlen op het bevroren meer, fun voor de hele familie! Wie gooit de curl het dichtstbij het rode blokje? Opwarmen doe je bij het haardvuur, waar ja ook kan genieten van een lekkere warme choco.
6

Dag 6: Op pad met huskies

De week sluit je af met een hondensledetocht, een onvergetelijke ervaring. De vriendelijke huskies staan je al blaffend op te wachten voor een tocht door prachtige natuur. Er worden diverse stops gemaakt voor foto’s. En natuurlijk om te wisselen, zodat iedereen ook vanuit de slede de witte winterwereld kan ervaren.
7

Dag 7: Weer naar huis

Afhankelijk hoe u gekomen bent, wordt u teruggebracht naar het treinstation voor de treinreis naar Oslo Gardermoen vliegveld of rijdt u terug naar Oslo voor de nachtafvaart naar Kiel. Goede reis!
winter excursies
Huskysafari
winter accommodatie
winter accommodatie
winter excursie
winter excursie
winter accommodatie
Rendiersafari