Klimmen, zippen en Via Ferrata

In Noorwegen en Zweden zijn er verschillende boomklimparcoursen, een leuke activiteit voor jong en oud. Na een goede uitleg van een ervaren gids klim en klauter je zelf tussen de bomen goed gezekerd van platform naar platform. Onderweg kom je allerlei uitdagingen tegen. En vaak ZIP je met hoge snelheid van het ene naar het andere parcours. De klimparcoursen zijn zo gemaakt dat ook de jongere kinderen het parcours goed kunnen afleggen, zo is het een activiteit voor de hele familie. Ook de Via Ferrata in Noorwegen wordt steeds populairder en er zijn al diverse tracks te vinden. Deze ijzeren weg door de bergen is voor de echte durf-all, zeker het parcours in Nordfjord waarbij je via een horizontale trap 300meter boven de grond de andere berg moet bereiken.
 
Houdt u van zippen? Neem dan eens de nieuwe ZIP-line vanaf het Hardangervidda plateau met prachtig zicht op Flam en het Sognefjord! En kan je echt niet genoeg krijgen van zippen, dan is het ZIP-park in Zweden echt iets voor u! Hier kunt u 2,5uur zippen van platform naar platform en genieten van het zicht op het nationale park, onvergetelijk gaaf! 
 
Norden Trips heeft vele klimparken, Via Ferrata en Zip-linen uitgeprobeerd, zo kunnen wij optimaal adviseren over de verschillen en mogelijkheden!