Noorderlichtexcursies

Aurora Borealis – het Noorderlicht is een werkelijk fantastisch en magisch natuurverschijnsel. Een lichtshow geproduceerd door moeder natuur. Steeds meer mensen willen dit lichtspektakel een keer zien en dat is niet voor niets! Het Noorderlichtseizoen start al zodra de avonden weer donker worden, dus vanaf de vroege herfstperiode. Toch is de winter het meest populair, omdat dan de reis gecombineerd kan worden met bijzondere winterse activiteiten als het slapen in een ijshotel, het maken van een (meerdaagse) huskysledetocht, ijsvissen, sneeuwschoenwandelen en bezoeken van een rendierenfarm.
 
Tijdens een Noorderlichtexcursie gaat u op jacht naar dit bijzondere lichtspektakel. De gids checkt vantevoren de plek met de beste omstandigheden, afhankelijk van soort vervoer reist u naar deze plek. U krijgt warme thermo overall kleding om goed warm te blijven en de gids helpt u mee met de instellingen van uw foto-camera. Maar wij zeggen vaak ook: het Noorderlicht maakt u maar 1 keer mee, dus zorg dat u het in ieder geval met eigen ogen hebt gezien en geniet van Lady Aurora, het dansende Noorderlicht hoog in de hemel!
 
Er zijn heel veel verschillende aanbieders van Noorderlichtexcursies met ieder zijn eigen kenmerken. Zorg dat u een goede keuze maakt. wij kunnen door onze ervaring u goed helpen en adviseren u graag welke tocht bij u past.