Wandelen in Noorwegen

Noorwegen staat natuurlijk bekend om haar prachtige berg- en fjordenwereld met een enorme keuze uit mooie wandelingen. Van kleine wandelingen voor de hele familie, tot mooie dagtochten en trektochten van een aantal dagen van hut naar hut. Geniet zelf van bekende namen als Galdhøpiggen, Beseggen, Romsdalseggen, Gaustatoppen, Aurlandsdal en de Preikestolen. Al deze wandeltochten zijn in een dag te maken en nemen u mee naar een indrukwekkende bergwereld. 

fotobalk wandelen

Norden Trips maakt vaak zelf wandelingen om u goed te kunnen adviseren welke wandeling bij u past. Noren zijn namelijk gewend te wandelen en veel in de natuur te zijn. De classificatie van de wandelingen worden door ons Nederlanders dan ook vaak anders beoordeeld dan door de Noren. Door zelf te ervaren, kunnen wij u van de juiste informatie voorzien.

Naast advies over de wandelingen is juist ook advies over uw reisroute en verblijfplaatsen belangrijk. Zeker als u meerdere wandelingen met elkaar wilt combineren en ook van een heerlijke vakantie wilt genieten. Naast het maken van de wandelingen wilt u onderweg toch zeker ook iets zien van uw vakantiebestemming? 

Informeer naar de vele mogelijkheden bij Norden Trips!