Huskysledetochten

Wie droomt er niet van? Het maken van een huskysledetocht is een once in a lifetime ervaring!  Wij werken samen met gepassioneerde huskyfarms waarbij het welzijn van de honden voorop staat. En dat merkt u meteen! De husky’s vinden het leuk om mensen om zich heen te hebben, blaffen u toe en staan te springen om met de sledes op pad te gaan. Of u nu kiest voor een halve of hele dagtocht of een meerdaagse tocht, de ervaring zal uniek en onvergetelijk zijn. 
 
Natuurlijk zijn huskysledetochten ook met uw gezin te ondernemen, vaak zitten de kinderen dan in de slede en genieten ze van het gehijg van de honden en de prachtig betoverende witte winterwereld. Er zijn ook tochten ’s avonds te ondernemen waarbij u op zoek gaat naar het Noorderlicht. Speciale ervaring voor het besturen van een huskyslede is niet noodzakelijk, u dient in goede fysieke conditie te zijn en het avontuur te willen aangaan. 
 
Informeer naar de vele mogelijkheden bij Norden Trips! Wij hebben veel ervaring bij de diverse huskyfarms en kunnen u goed adviseren welke tocht bij u past.