Geilo is een levendige wintersportplaats op 800m hoogte prachtig gelegen tegen de hoogvlakte van Noorwegen, de Hardangervidda. Geilo heeft een zeer gevarieerd wintersportaanbod met 2 mooie skigebieden en in totaal 20 skiliften, 39 afdalingen, leuke ski- en speel­terreinen voor kinderen, een gezellige Trollclub voor kinderen van 1-6 jaar en ski-scholen voor beginners en gevorderden.  Daarnaast heeft Geilo 220km aan langlauftracks en 3 snowboardparken. De skibus brengt u gemakkelijk van het ene naar het andere skigebied. Neem daarbij de mooie hotels, sommige met een heerlijke SPA- en Wellness afdeling en hele gezellige luxe huisjes en uw wintersport naar Geilo is helemaal compleet! 

REISPERIODE DECEMBER – APRIL
INBEGREPEN
Overtocht Vol-pension
Transfers Uitgebreid route-informatieboek
NIET INBEGREPEN
Excursies
Toeslagen

 

Met de auto, trein of bus! 

Geilo is prima bereikbaar met eigen auto. Na een heerlijk relaxte overtocht, is het zo’n 3uur rijden naar Geilo. De wegen worden goed onderhouden, dus prima berijdbaar! Wilt u liever niet zelf rijden, dan is Geilo ook prima bereikbaar met de trein of een transferbus vanaf het vliegveld van Oslo Gardermoen. Uw accommodatie haalt u bij het treinstation op en vanaf hier is alles goed bereikbaar te voet of met de gratis skibus.

 

Vele winteractiviteiten

Naast skiën en snowboarden kunt u ook veel andere winteractiviteiten ondernemen in Geilo. Zo kunt u een korte of lange sledetocht maken met husky’s, een onvergetelijk avontuur! Met uw eigen slede gaat u samen met een gids de Hardangervidda op en geniet u van de stilte en de schoonheid van de hoogvlakte. Onderweg worden er stops gemaakt en luistert u naar de verhalen van de gids. Een tocht om nooit te vergeten! Maar ook sneeuwschoentochten, fatbiken en ijsvissen behoort tot de mogelijkheden. Of durft u een nachtje slapen in een tentje op de Hardangervidda aan? Een unieke eravring met een zeer ervaren en enthousiaste gids, absoluut een aanrader!

1

Dag 1: Heerlijk op winteravontuur

U reist comfortabel met de ferry vanuit Kiel naar Noorwegen. Rijdt u liever niet zelf met de auto? Dan is vliegen zeker ook een optie. Vanaf het vliegveld neemt u de trein naar Geilo, vanaf hier wordt u opgehaald en naar uw accommodatie gebracht. 
2-6

Dag 2 t/m 6: Huskysledes, fatbiken, sleetje rijden, skiën, Geilo biedt de wintersporter veel!

Natuurlijk staat skiën en snowboarden de komende dagen op het programma. Geniet van de vele pistes, sommige zijn ook in de avonduren open! Maak natuurlijk ook tijd voor een prachtige huskysledetocht. Of ga met een fatbike op pad, deze fiets met dikke wielen geeft veel grip in de sneeuw en brengt u naar mooie uitzichtpunten. Een andere  leuke activiteit is sleetje rijden op de langste sleebaan van Noorwegen! De baan is 1850meter lang en vol bochten, bulten en snelle stukken. U ziet het: een weekje wintersporten in Geilo is zo voorbij, u zult zich niet vervelen!
7

Dag 7: Weer naar huis

Afhankelijk hoe u gekomen bent, wordt u teruggebracht naar het treinstation voor de treinreis naar Oslo Gardermoen vliegveld of rijdt u terug naar Oslo voor de nachtafvaart naar Kiel. Goede reis!