Lijkt het u niet heerlijk? Even echt helemaal alleen zijn? Gewoon eventjes weg van het alledaagse leven en een paar dagen leven op een onbewoond eiland in een mooi huisje middenin de Zweedse natuur? Dat kan gewoon! Geniet van deze once in a lifetime ervaring en ga op reis naar uw eigen kabin, een ervaring om nooit te vergeten!

Talrijke eilandjes in een prachtig meer

Uw onbewoonde eilandje is 1 hectare groot en ligt middenin een prachtige Zweeds meer tussen allerlei andere kleine eilandjes. Het is een bosrijk gebied, zo ook uw eiland, en in de verre omtrek zijn geen andere accommodaties te bekennen. De kans dat u een andere persoon tegenkomt, is dus echt heel klein. U verblijft met uw eigen reisgezelschap (van maximaal 4 personen) in een mooi huisje met veel authentieke elementen. Naast 2 slaapkamers (met 1x tweepersoonsbed en 1 x Zweeds stapelbed), is er een kleine keuken en sfeervol woongedeelte. Buiten vindt u nog de sauna en hottub!

Lokaal eten, maar dan zelf gemaakt

Alle maaltijden zijn inbegrepen tijdens uw 3-daagse avontuur! De koelkast is gevuld met heerlijke lokale lekkernijen, en er staat vers gebakken boord en lekkere sapjes klaar. De recepten helpen u de maaltijden zelf samen te stellen. Middenin de natuur geniet u van het heerlijke eten en de lekkere snacks. Natuurlijk kunt u de maaltijden aanvullen met een zelf gevangen visje?!

Van de natuur genieten

Tijdens uw verblijf op het eiland  kunt u echt van de prachtige natuur genieten, ga eens op pad met de kano en maak een mooie tocht over het meer. Of probeer een visje te vangen. Natuurlijk heeft u ook tijd voor dat ene goede boek. Heerlijk bijkomen! Het verblijf op het eiland kunt u prima combineren met een stedentrip aan Stockholm of als uitstapje tijdens een rondreis door Midden-Zweden. Het zal een onvergetelijke ervaring zijn, helemaal alleen op dat prachtige eiland!

REISPERIODE ZOMER-NAJAAR
INBEGREPEN
Boottransfer naar het eiland Volpension
Uitleg over het eiland en het huis Alle verdere benodigdheden
   

1

Dag 1: Aankomst bij het eiland

In de middag komt u aan bij het meer middenin een mooi Zweedse bos gelegen. Hier ontmoet u uw gids die u met een bootje naar het eiland brengt, waar u de komende 2 nachten verblijft in een mooi typisch Zweedse huisje. De gids vertelt u alles over het eiland en het huisje en legt u de gerechten uit die de komende dagen voor u klaar staan, heerlijke lokale gerechten die u verder zelf bereid. Het zal u vast gaan smaken!
2

Dag 2: Alleen in de Zweedse natuur

Het is onvergetelijk wakker worden middenin de Zweedse natuur op uw eigen eilandje. Geniet van uw ontbijt en maak vandaag zeker een mooie kano tocht. Ervaar vooral de mooie natuur, want daar bent u hier toch voor?! Natuurlijk kunt u ook hier heerlijk genieten van de hottub en sauna!
3

Dag 3:  Afscheid!

Helaas zit uw pure natuurervaring er helaas al weer op! Deze ochtend komt de gids u ophalen met zijn bootje en brengt hij u weer naar het vasteland. U heeft vast genoten van deze ervaring!