Zweden

Norden Trips; maatwerkspecialist voor Noorwegen en IJsland

Zweden: rust, natuur en ruimte

Zweden is een ideale bestemming om zelf rond te rijden en te ontdekken. Vanuit Kiel neemt u de ferry om zo de volgende dag in Göteborg aan te komen. Of gaat u liever over land en neemt u de bekende Oresund brug, 16kilometer lang? Norden Trips helpt u bij het samenstellen van uw reis, tenslotte is het uw vakantie en wilt u dingen doen die u leuk vindt. Om deze reden heeft Norden Trips geen pakketreizen met een standaardroute van waaruit u excursies kunt ondernemen. Na een persoonlijk gesprek komen wij tot een persoonlijk reisvoorstel afgestemd op uw wensen en ideeën. Geen reis is hetzelfde, geen route is gelijk. Het is een reis die echt bij u past… Het is tenslotte uw vakantie!

Laat u eens informeren en neem contact met ons op!

Zweden is naast een prachtige bestemming voor zomer en najaar, ook een ideale winterbestemming. Meest bekend is natuurlijk Zweeds-Lapland, hoog in het noorden gelegen. Hier beleeft u het echte winteravontuur met huskysledetochten, sneeuwscootersafari’s en sneeuwschoenwandelingen.

Verblijf in een mooi huis middenin in de natuur, of een gezellige lodge van alle luxe voorzien. En geniet van het prachtige Noorderlicht! Naast Zweeds-Lapland heeft Zweden nog veel meer winteravontuur te bieden. Bezoek eens de grote wintersportplaatsen Are en Idre of laat u eens verwennen op een onbewoond eiland in de Baltische Golf gelegen. Het is ook mogelijk om mooie schaatstochten te maken of om de gezellige hoofdstad Stockholm te bezoeken,

Weather Icon
Neem contact met ons op:
0683213463

Stockholm stedenreis Norden Trips

BEZOEK DE KERSTMARKT VAN STOCKHOLM

Stockholm, de hoofdstad van Zweden is een hele leuke stad om te bezoeken,

MET DE TREIN DOOR NOORWEGEN EN ZWEDEN

Met de trein reizen door Noorwegen en Zweden, dat kan echt! Stap in
Stockholm stedenreis Norden Trips

STOCKHOLM STEDENREIS

Stockholm, de hoofdstad van Zweden is een hele leuke stad om te bezoeken.
Overnachten-Sami-Lavvu---Norden-Trips-(1)

WINTERS OVERNACHTEN ALS EEN SAMI

Dit is echt een winters avontuur! Op deze lodge verblijft u in een