Noorwegen is het land bij uitstek om heerlijk actief bezig te zijn in een overweldigende natuurlijke omgeving. Het land staat natuurlijk bekend om haar prachtige berg- en fjordenwereld met een enorme keuze uit mooie wandelingen. Van kleine wandelingen voor de hele familie, tot mooie dagtochten en trektochten van een aantal dagen van hut naar hut.
Bepaalde bergtochten zijn bij wandelaars in de loop der jaren zo populair geworden, dat het voor veel liefhebbers een grote wens is zelf één van deze wandelingen te maken. De meest favoriete wandelingen zijn zeker de Galdhøpiggen, Beseggen, Romsdalseggen, Gaustatoppen, Aurlandsdal en de Preikestolen. Al deze wandeltochten zijn in een dag te maken en nemen u mee naar een indrukwekkende bergwereld.

 

fotobalk wandelen

 

Maar natuurlijk zijn er veel meer wandelwegen in Noorwegen te vinden. In de nationale parken, in mooie natuurgebieden, maar zeker ook vanaf steden. Overal zijn goede wandelpaden, stuk voor stuk prima gemarkeerd en voor jong en oud, familie en durfal.

Norden Trips maakt vaak zelf wandelingen om u goed te kunnen adviseren welke wandeling bij u past. Noren zijn namelijk gewend te wandelen en veel in de natuur te zijn. De classificatie van de wandelingen worden door ons Nederlanders dan ook vaak anders beoordeeld dan door de Noren. Door zelf te ervaren, kunnen wij u van de juiste informatie voorzien.

Naast advies over de wandelingen is juist ook advies over uw reisroute en verblijfplaatsen belangrijk. Zeker als u meerdere wandelingen met elkaar wilt combineren en ook van een heerlijke vakantie wilt genieten. Naast het maken van de wandelingen wilt u onderweg toch zeker ook iets zien van uw vakantiebestemming? Norden Trips maakt samen met u een reis. Een goed gesprek is daarvoor de basis, samen aan tafel met de kaart van Noorwegen de vele mogelijkheden bespreken en uiteindelijk komen tot de vakantie die bij u past. Of het nu met eigen auto, met lokaal vervoer of camper is! In kampeerhutten, hotels of vakantiehuizen! Norden Trips combineert en maakt een wandelreis die bij u past!

meerdaagse wandel/fietsvakantie Telemark/Setesdal

raftenDe regio Telemark en Setesdal zijn ideale gebieden voor een actieve en sportieve vakantie, zeker ook voor het hele gezin! Raften, klimmen, wandelen en fietsen behoren tot de vele mogelijkheden. Om u een idee te geven van een actieve meerdaagse vakantie, heeft Norden Trips een reisvoorbeeld gemaakt voor deze gebieden. Wilt u meer informatie over een vakantie in deze regio’s, neem dan eens contact op met Norden Trips.

meerdaagse wandelvakantie Fjord Norway

9-daagse actieve reis Fjord NorwayEen reis vol verrassingen, met veel actieve elementen en spectaculaire natuur. U kunt overnachten in spookachtige en in luxe hotels, maar ook in mooie hutten gelegen aan het fjord. Bovenal geniet u van mooie dagwandelingen zoals de Romsdalseggen met 360gr zicht op fjorden, bergen en zee! Dit is een voorbeeldreis van een actieve vakantie met wandelen als uitgangspunt. Alle reizen van Norden Trips zijn op maat te maken en aan te passen aan uw wensen en ideeën. Meer informatie? Neem contact op met Norden Trips!