Hoe gaat u het liefst op vakantie? Als u met eigen auto naar Noorwegen en Zweden reist, is het handig om een overtocht te boeken. De reistijd neemt zo aanzienlijk af en de vakantie begint al echt aan boord van het schip. Norden Trips werkt samen met alle  ferrymaatschappijen: Color Line, Stena Line, Fjord Line en DFDS Seaways. Zo kan de beste route en aansluiting worden gekozen tegen de gunstigste prijs.

 

fotobalk vervoer

Natuurlijk kunt u ook naar Noorwegen en Zweden vliegen, onze nationale trots de KLM vliegt elke dag zeer regelmatig direct naar een groot aantal steden in Noorwegen en Zweden. Maar ook de Scandinavische maatschappij SAS en Widerøe biedt vele mogelijkheden en hebben zeker naar het noorden van Noorwegen een prima aansluiting. Norden Trips kijkt ook altijd naar de tarieven van de lowcostairlines als Norwegian Air, Brussel Airlines en Airberlin.

met een huurcamper door Noorwegen, een top vakantie!

Eenmaal aangekomen op het vliegveld staat uw vooraf gereserveerde huurauto klaar. De huurmaatschappij heeft een jonge vloot aan auto’s, natuurlijk in de winter uitgevoerd met een uitgebreid winterpakket. Een extra bestuurder is altijd inbegrepen, net als een all-inclusive verzekeringspakket waarbij het eigen risico standaard is afgekocht. En dat alles onder zeer gunstige tarieven! En wat dacht u van een rondreis met huurcamper? Een geweldige ervaring, zeker met de uitgebreide mogelijkheden en zeer complete campers van onze verhuurmaatschappij. Meer weten, neem dan hier een kijkje of neem gerust contact met ons!

met de trein door Noorwegen is een mooi avontuur!

Als u liever niet met een huurauto op pad gaat, biedt Noorwegen en Zweden ook prima mogelijkheden om met de trein te reizen. In Noorwegen zijn er schitterende trajecten met de trein te doen. Zo reist u van Oslo naar Bergen over het Hardangerviddaplateau (de hoogvlakte), het hoogste treintraject van Noorwegen waar tot ver in het voorjaar nog sneeuw ligt. Vanaf dit traject heeft u ook aansluiting op de beroemde Flåmsbanen, de steilste spoorbaan met een geweldig uitzicht op het Sognefjord. Maar ook het treintraject over de poolcirkel is een echte aanrader. Inspiratie op doen? Lees dan hier een voorbeeldprogramma van een reis per trein en boot van Oslo naar Bergen.

Naast de trein kunt u ook uitstekend reizen met de bus, Noorwegen heeft een zeer uitgebreid busnet die prima aansluiten op vluchten. En als er geen bus rijdt, dan is er wel een bootovertocht te vinden die u naar een andere plaats aan het fjord brengt. Laat u goed adviseren over alle mogelijkheden, Norden Trips heeft de kennis in huis en stipt graag een reis uit die bij u past.