Noorwegen is een prachtige bestemming om zelf rond te rijden en te ontdekken. Maar door al dat moois is het vaak moeilijk een goede keuze te maken. Vaak heeft u genoeg ideeën opgedaan in reisgidsen en op internet. Wensenlijstjes lopen over: gletsjers, fjorden, het liefst gecombineerd met gezellige steden, prachtige natuur en uiteraard iets actiefs. Ook een reis combineren met de Hurtigruten is voor veel mensen een droom.
Norden Trips helpt u bij het samenstellen van uw reis, tenslotte is het uw vakantie en wilt u dingen doen die u leuk vindt. Om deze reden heeft Norden Trips geen pakketreizen met een standaardroute van waaruit u excursies kunt ondernemen. Na een uitgebreid gesprek komen wij tot een persoonlijk reisvoorstel afgestemd op uw wensen en ideeën. Geen reis is hetzelfde, geen route is gelijk. Het is een reis die echt bij u past… Het is tenslotte uw vakantie! 

 

fotobalk excursies

 

U heeft bij Norden Trips keuze uit overnachtingen in hotels, kampeerhutten, vakantiehuizen, typische rorbues en zelfs in vuurtorens. Ook met uw eigen verblijfsmiddel zoals camper, tent of caravan kunt u bij Norden Trips terecht. Tijdens onze studiereizen en eigen vakanties bezoeken wij heel veel accommodaties en campings om zo goed op de hoogte te zijn, zo kunt u rekenen op een goed en deskundig advies.

Dit geldt zeker ook voor de vele excursies die u kunt ondernemen tijdens uw vakantie. Vele hikes zijn door ons gemaakt, musea zijn bezocht en dagtochten zijn ondernomen om de juiste excursie aan te bevelen. Wat dacht u van een prachtige kajaktocht over een gletsjermeer met echte ijsbergen en een onvergetelijke gletsjerwandeling? Of een dagje vissen op een eiland met maar 100 inwoners en 1 auto? Maar ook het bakken van eigen flatbrød, het varen met een toeristenferry en het trotseren van de Via Ferrata  zijn onvergetelijke excursies om te ondernemen.

Een reis op maat samenstellen is het leukste wat er is. Of u nu alleen, met uw gezin of met een stel vrienden op vakantie naar Noorwegen  gaat: Samen komen we zeker tot een reis die bij u past. Benieuwd? Neem gewoon eens contact op!

 

Volop genoten, geen één dag was hetzelfde. Onderweg zeiden we wel eens: bedankt Carla dat je ons dit laat zien. En zeker met de wetenschap dat als we zelf op pad waren gegaan we dit alles niet hadden ontdekt!