Vaak wordt aan ons de vraag gesteld wat de beste reistijd is om het noorden te bezoeken. En eigenlijk antwoorden we dan altijd met de wedervraag: wat wilt u ervaren? De prachtig lange zomerdagen van 24 uur, het ervaren van het daglicht tijdens de nacht? Of toch liever de lente zien aanbreken met de overbekende bomen en planten die in bloei komen en die ons dat echte voorjaarsgevoel geven? Een absolute aanrader en minder bekende periode is het najaar met al haar kleurschakeringen van diep rood tot goud geel, onvergetelijk mooi! Maar vergeet niet uw sneeuwlaarzen mee te nemen, want de winter kan vroeg invallen…

fotobalk seizoenen

En wilt u echt iets bijzonders meemaken, dan is de winter zeker ook iets voor u. Wie wil er nu niet eens een keer met sneeuwschoenen aan op jacht gaan naar het Noorderlicht of een borreltje drinken aan de bar van het ijshotel? Weet u het al welk seizoen bij u past? Norden Trips heeft een uitgebreid reisaanbod in elk jaargetijde met passende accommodaties en routes en excursies die gedaan kunnen worden. Persoonlijk advies kijkend naar uw interesses en mogelijkheden zijn daarbij het uitgangspunt.

 

Dit LEGO stelletje neemt u alvast mee op avontuur, god tur!
Om alvast in sfeer te komen… Een rondreis door een LEGO stelletje langs: Oslo – Trollstigen – Alesund – Runde – Geiranger – Briksdalbreen – Bergen – Hardanger – Voringfossen – Odda – Preikestolen – Stavanger – Kjerag – Lysefjord. Echt het bekijken waard! Indien u meer informatie wenst over rondreizen, hurtigrutenreizen, winterreizen, actieve reizen, dan kunt u uiteraard contact met Norden Trips opnemen.