Velkommen til Norden Trips! Bij veel mensen staat Noorwegen hoog op het vakantieverlanglijstje, en dat is niet voor niets! Het prachtige natuurschoon, de hoge bergen en diepe fjorden, de bijzondere steden, de uitgestrekte vlaktes, de onvergetelijke uitzichten, het heerlijke eten, de middernachtzon en het noorderlicht, en niet te  
vergeten het vele wildlife maken van Noorwegen een bijzondere bestemming. Maar ook Zweden, Denemarken en IJsland hebben als vakantieland veel te bieden: langgerekte stranden, typische rode houten huizen, prachtige natuurgebieden en veel familievermaak in bijvoorbeeld Legoland en het park van Pippi Langkous. Heeft u ook zin om te gaan?

 

persoonlijk advies reizen Noorwegen, Zweden en Denemarken

Al meer dan 15 jaar organiseer ik reizen naar Scandinavië en al vele malen heb ik Noorwegen, Zweden, Denemarken en IJsland bezocht. Alleen, met mijn gezin, tijdens studiereizen, maar ook als reisleidster,  inkoper en productmanager heb ik de landen stuk voor stuk leren kennen. Zo heb ik ruime ervaring opgedaan in de vele facetten die deze landen als vakantieland kunnen bieden, zowel op cultureel, natuurlijk, actief en sportief gebied. Sinds 5 jaar heb ik mijn eigen reisorganisatie Norden Trips en stel ik reizen naar Scandinavië samen naar de wensen, ideeën en mogelijkheden van de reiziger, zo is geen mens en dus ook geen reis hetzelfde!

Reist u met eigen auto en heeft u naast een overtocht ook accommodatie nodig? Of trekt u er liever met een huurcamper op uit? Ook een fly & drive behoort tot de mogelijkheden en vergeet zeker de Hurtigruten niet, de mooiste zeereis van de wereld! Norden Trips regelt het allemaal voor u, van overnachten in een luxe suite in één van de bijzondere hotels tot een onvergetelijke overnachting in een authentiek vissersdorpje. Van een hut op een prachtig gelegen camping tot overnachten op een echte huskyfarm. Of wat dacht u van een nachtje in het ijshotel? Met uw eigen gezin, een klein reisgezelschap of een grotere groep op reis? Geen probleem! Norden Trips weet perfect de juiste plaatsen te vinden voor het echte vakantiegevoel.

Graag wil ik u tijdens een persoonlijk gesprek alvast meenemen op reis. Samen aan tafel met een landkaart om zo uw ideeën te horen en de vele mogelijkheden te vertellen. Een uitgebreid gesprek (natuurlijk ook via skype of telefoon mogelijk) waarin alle zaken van de reis aan bod komen. Om zo tot een reis te komen die bij u past. Natuurlijk doe ik dit niet alleen. Naast een uitgebreid netwerk van hoteliers en andere aanbieders, werk ik samen met bekende en zeer betrouwbare reisorganisaties en het Noors Verkeersbureau.

persoonlijk advies over reizen naar Noorwegen, Zweden en DenemarkenNorden Trips is een zelfstandige reisonderneming aangesloten bij Face2Face Travel, een samenwerkingsverband van zelfstandige onafhankelijke reisadviseurs. Face2Face Travel is gevestigd met het Travel Facility Center in Almere en is opgericht in december 2007. Alle reizen worden bij Face2Face Travel onder de ANVR reisvoorwaarden geboekt, bovendien is Norden Trips door deze samenwerking ook lid van het SGR en het Calamiteitenfonds. Wel zo prettig en vertrouwd! Zo kan ik de reis op maat maken en u van een onbezorgde vakantie laten genieten! Mag ik u eens begroeten? Vel møtt!

persoonlijk advies over reizen naar Noorwegen, Zweden en DenemarkenNorden Trips
Carla Huijser
Hertenhoek 90
4841 SP Prinsenbeek
phone: 06- 83 213 463
 
mail: info@nordentrips.nl
Visit us @ www.nordentrips.nl of www.facebook.com/nordentrips