Wintersport in Beitostolen

snowmobielEen vakantie in Beitostolen kunt u prima combineren met een echt winters avontuur. Met speciale sneeuwscooters wordt u naar uw zeer sfeervolle hotel in het Jotunheimen nationaal park gebracht, wat een ervaring! Hier kunt u echt van de sneeuw genieten en heerlijk gaan ijsvissen (de vis kan in het hotel worden bereid!) of met sneeuwschoenen een mooie tocht naar een prachtig uitzichtpunt maken. Uw vakantie is compleet als u met hondensledes weer teruggebracht wordt naar de bewoonde wereld. Een vakantie om nooit meer te vergeten! Wilt u meer informatie over Beitostolen, klik dan hier.

Reis naar de Noorderlichtstad Tromso

groespreis2Tromso is door haar geografische ligging de stad van het Noorderlicht, daarbij komt dat Tromso ook een heel leuke en gezellige stad is met een aantal leuke musea en vele gezellige barretjes en restaurantjes. Een ideale bestemming dus voor een citbreak of korte wintervakantie. In de directe omgeving van Tromso zijn vele winterexcursies mogelijk, zoals sneeuwscooteren, hondensledetochten, ijsvissen, rendierensafari’s en het spotten van walvissen. Zin om de mogelijkheden te bekijken? Klik dan hier voor een dagprogramma.

meerdaagse wandelvakantie Fjord Norway

9-daagse actieve reis Fjord NorwayEen reis vol verrassingen, met veel actieve elementen en spectaculaire natuur. U kunt overnachten in spookachtige en in luxe hotels, maar ook in mooie hutten gelegen aan het fjord. Bovenal geniet u van mooie dagwandelingen zoals de Romsdalseggen met 360gr zicht op fjorden, bergen en zee! Dit is een voorbeeldreis van een actieve vakantie met wandelen als uitgangspunt. Alle reizen van Norden Trips zijn op maat te maken en aan te passen aan uw wensen en ideeën. Meer informatie? Neem contact op met Norden Trips!

Hurtigruten Noorderlichtreis

Hurtigruten-Winter-Norske-07Ga mee op de unieke Hurtigruten reis naar het majestueuze Noorderlicht “Aurora Borealis”. Reizen langs de karakteristieke Noorse fjordenkust in de winter is een ongelooflijke ervaring waarin het fenomeen poollicht met haar fascinerende lichtschaduwen – van groen tot paars en geel­achtige tinten – het belangrijkste ingrediënt vormt. De reis is gebaseerd op de rondreis Bergen–Kirkenes–Bergen waar u de imposante berglandschappen, schitterende fjorden, unieke flora en fauna, pittoreske dorpjes en historische steden optimaal zult ervaren. Klik hier voor een uitgebreid dagprogramma.

Hondensledetocht Noord-Noorwegen

hondensledetochtWilt u het leven op een huskyfarm van dichtbij meemaken en een hondentrainer zijn? Dan heeft Norden Trips de trip voor u! De huskyfarm is gelegen in Noors-Lapland in het noorden van Noorwegen, nabij de hoofdstad van de Sami – Karasjok. De huskyfarm biedt u naast hondensledetochten nog veel meer excursies en mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie.