Reizen met een camper door Noorwegen en Zweden is voor veel mensen een droom. De ultieme vrijheid ervaren, je eigen weg bepalen en op eigen tempo genieten van het natuurschoon. Door het allemansrecht is het zelfs mogelijk om vrij in de natuur te kamperen waar men ook wil (wel met toestemming van de grondeigenaar en zonder afval in de natuur achter te laten).
Maar natuurlijk is het ook mogelijk om na een prachtige reisdag een mooi gelegen camping op te zoeken. Norden Trips adviseert en helpt u bij het uitkomen van deze droom, want ook al is een camper een geweldig mooi vervoersmiddel in deze landen, een goede voorbereiding zorgt zeker voor een geslaagde campervakantie. U kunt dus rekenen op een routeboek vol tips en ideeën voor onderweg.

 

fotobalk camper

 

Huurt u uw camper hier in Nederland? Of vliegt u liever naar uw bestemming? Norden Trips werkt samen met goede camperverhuurbedrijven in Nederland, maar ook in Noorwegen en Zweden. Het voordeel van huren in Nederland is dat u hier uw camper kunt inrichten en u mee kunt nemen wat u maar wil. U dient echter wel rekening te houden met de extra reistijd naar Scandinavië en de overtochten.

Een camper huren in Noorwegen en Zweden is zeker ook een goede optie. U vliegt dan naar uw bestemming en wordt op het vliegveld opgehaald en naar het camperverhuurstation gebracht. Daar krijgt u uitgebreid uitleg over de camper en gelegenheid uw camper in te richten. De extra opties die vantevoren besproken zijn (zoals bedlinnen, handdoeken, campingtafel, stoelen, BBQ, kinderzitjes, gasflessen) staan hier voor u klaar.

Wist u trouwens dat alle campers die u via Norden Trips huurt voorzien zijn van een fietsenrek? En dat Norden Trips goede adressen heeft voor het huren van fietsen tijdens uw camperreis door Noorwegen? Wel zo makkelijk, een boodschap op de fiets is zo gedaan!

Alle huurcampers zijn recent van datum en zijn volledig ingericht. U heeft de keuze uit meerdere modellen, van een compact camper voor een stelletje tot een grote uitvoering met 6 slaapplaatsen.  De campers zijn voorzien van een luifel en lange elektriciteitskabel.

Norden Trips adviseert u welke camper bij u past, zorgt voor de juiste materialen (denk ook aan de fietshuur!) en maakt voor u een persoonlijk route informatieboek. Zo gaat u dus echt goed en onbezorgd op pad en kunt u van uw campervakantie een echte droomreis maken. Informeer naar de mogelijkheden, we helpen u graag verder.