Natuurlijk is goede kleding tijdens uw reis naar Noorwegen erg belangrijk. Vaak komt dan ook kleding tijdens één van onze persoonlijke gesprekken uitgebreid aan bod. Wat neem ik mee? En wat doe ik tijdens activiteiten aan? Moet de kleding wind- en waterproof zijn?
Norden Trips werkt samen met Bergans of Norway, een eerlijk Noors buitensportmerk dat in 1908 is opgericht. Een merk dat in Noorwegen erg populair is! Elke Noor heeft minimaal één Bergans artikel in zijn kast liggen of hangen!

 

Bergans goede kleding voor uw reis naar Noorwegen

 

Door haar jarenlange ervaring met het Noorse klimaat weet Bergans of Norway als geen ander waar kleding tijdens reizen in Noorwegen aan moet voldoen. Goede buitensportkleding is dan ook een must voor elke reiziger naar het noorden. Natuurlijk zijn er meerdere buitensportmerken op de markt, maar Bergans of Norway onderscheidt zich door innovatieve en eerlijke materialen in kleurrijke combinaties.

Zo gebruikt Bergans in veel van haar jassen en broeken het prijswinnende Dermizax™ membraam. Dermizax™ is een waterdichte, winddichte en ademende structuur die beschermt tegen allerlei weersomstandigheden. U blijft dus gegarandeerd droog en warm tijdens uw buitensportactiviteit. Om verder warm te blijven maakt Bergans veel gebruik van fleece en technisch wol. Truien en vesten zijn in allerlei soorten, kleuren en maten verkrijgbaar.

Maar ook een perfecte eerste onderlaag heeft Bergans in haar collectie. Het thermo-ondergoed van Bergans of Norway is gemaakt van merinowol, een 100% natuurlijk materiaal. Dit materiaal heeft zeer goede isolerende eigenschappen, zowel in koud als in warm weer! De ideale basis voor elke activiteit te verkrijgen in een zomer, najaar, winter- en zelfs in een expeditievariant.

Wilt u meer informatie over dit buitensportmerk? Of wilt u advies over de kleding die u mee moet nemen tijdens uw reis naar Noorwegen? Neem dan contact op met Norden Trips. Graag informeren wij u vrijblijvend over de producten. Ook bestellen via Norden Trips is mogelijk!