I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voor de echte natuur- en cultuurliefhebber

Midden-Zweden is niet voor niets een hele populaire vakantiebestemming, dit deel van Zweden kent een prachtige landschap, typische rode huisjes en de ruige natuur met de mogelijkheid to het zien van wildlife. Van een rendier die over de weg sjokt, tot elanden die zich in de bossen verscholen houdt. Maar ook de beer kan u hier (op safari) nog tegenkomen!  

Heel veel dieren

In het zuidelijk deel kunt u heerlijk fietsen en wandelen, en mooie toeristische attracties bekijken zoals het Götakanaal. Vergeet zeker ook niet een bezoek te brengen aan de prachtige dierentuin Kolmarden! Deze dierentuin heeft een heuse kabelbaan waarmee u een uniek tochtje kunt maken over het park. Vanuit uw gondel ziet u de leeuwen en beren van bovenaf, en kijkt u ondertussen uit over het prachtige meer Bråviken.

Nationale Parken

Meer naar het noorden wandelt u naar de hoogste waterval van Zweden in het Fulufjället Nationaal Park. Hier kunt u ook kennis maken met een kleine Sami-gemeenschap, zeer bijzonder! En in het nabijgelegen Idre kunt u in de zomer als in de winter genieten van de vele wandel- en skimogelijkheden!

Beren en Boeven

Ook Hälsingland, waar u op beren- en boevenavontuur kan, is meer dan het bezoeken waard. Bezoek hier de archipel met het bekende plaatse Söderhamn. Hier hebben de opnames van de gelijknamige TV-serie plaatsgevonden en kunt u een lekkere fika nemen in het plaatselijke cafeetje dat ook in de serie is gebruikt.

Stockholm, Venetië van het noorden

Natuurlijk behoort een bezoek aan de hoofdstad Stockholm zeker ook tot de mogelijkheden. Stockholm is een hele leuke open en gasvrije stad, met heel veel leuke musea, shops en eetgelegenheden. Ga in de zomer, maar zeker ook in de winter eens naar deze leuke stad en maak kennis met het Venetië van het Noorden!

Ook op doorreis naar Noorwegen

Vanuit Midden-Zweden kunt u ook makkelijk Noorwegen bezoeken. Laat u eens informeren over de vele mogelijkheden!

Weather Icon
Neem contact met ons op:
0683213463

Laat u inspireren

met de trein door Noorwegen

MET DE TREIN DOOR NOORWEGEN EN ZWEDEN

Met de trein reizen door Noorwegen en Zweden wordt steeds populairder en dat is natuurlijk niet voor niets! Naast het

OVERNACHTEN OP EEN ONBEWOOND EILAND

Lijkt het u niet heerlijk? Even echt helemaal alleen zijn? Gewoon eventjes weg van het alledaagse leven en een paar
Stockholm stedenreis Norden Trips

BEZOEK DE KERSTMARKT VAN STOCKHOLM

Stockholm, de hoofdstad van Zweden is een hele leuke stad om te bezoeken, zeker in de periode voor de Kerst!
Stockholm stedenreis Norden Trips

STOCKHOLM STEDENREIS

Stockholm, de hoofdstad van Zweden is een hele leuke stad om te bezoeken. Geniet hier van de eeuwenoude geschiedenis en